Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Rm. Vâlcea-FC Olt 0-0

Vâlcea şi Slatina, codaşele seriei

Cele două echipe oltene au confirmat că sunt codaşele seriei după jocul foarte slab din Zăvoi, încheiat cu un sec 0-0

Vâlcenii şi slătinenii au oferit un joc de un nivel foarte slab, conform cu locurile codaşe ocupate în clasament. CSM s-a prezentat lamentabil la doar o săptămână după succesul dubios de la Corona, în timp ce FC Olt rămâne fără victorie de nouă etape şi are toate şansele să lungească seria negativă.

Într-un joc în care ambele echipe s-au întrecut în greşeli, au fost de notat doar câteva ocazii. Slătinenii au avut o şansă în minutul 35, când „capul” lui Crăciun a trecut puţin pe lângă poarta vâlceană. În finalul primei părţi, a venit scânteia lui Nkongue, care a reuşit o preluare de efect şi a şutat puternic, Bordea a respins în faţă, de unde fratele mai mic al atacantului de la Anzhi, Lajo Traore a avut o reluare penibilă.
Vâlcea a fost aproape de gol în minutul 52, când C. Stoica a scăpat singur cu Bordea, dar în locul unui şut, a preferat o pasă total inspirată. Camerunezul din atacul CSM-ului, Nkongue a avut şansa victoriei în minutul 86, dar a tras peste poartă din doar câţiva metri.
Dacă antrenorul CSM-ului, Laurenţiu Tudor a impus tăcerea faţă de presă, un semn de lipsă de respect faţă de puţinii fani, tehnicianul Oltului, Corneliu Papură este îngrozit de faptul că echipa sa nu a marcat de patru meciuri. „Meritam să înscriem, nu ştiu dacă câştigam, dar este inadmisibil să nu avem puţină minte să concretizăm şansele favorabile. Ne-am dominat adversarul în multe momente, dar jucătorii fac multe greşeli, fără a fi presaţi. Ne întrebăm cum să înscriem, dar am avut mari situaţii, pe care însă nu le-am exploatat. Jucătorii mei sunt buni, le trebuie doar încredere, pot cu mult mai mult decât au arătat. Este doar turul, nu ştie nimeni nici câte echipe retrogradează, dar noi trebuie să jucăm”, a spus la conferinţa de presă Corneliu Papură.

"Meritam să înscriem, nu ştiu dacă câştigam, dar este inadmisibil să nu avem puţină minte să concretizăm şansele favorabile. Ne-am dominat adversarul în multe momente, dar jucătorii fac multe greşeli, fără a fi presaţi.", Corneliu Papură, antrenor FC Olt

Întâlnire între primar şi patron

Total nemulţumit de cum decurg lucrurile la CSM, edilul Râmnicului, Emilian Frâncu, l-a convocat zilele acestea la o întâlnire pe finanţatorul Cătălin Rufă, cel care a lipsit de la jocul cu FC Olt, invocând superstiţii. Primarul Frâncu îi va cere socoteală lui Rufă pentru poziţia echipei din clasament, dar şi pentru datoriile acumulate la jucători şi angajaţii de la stadion. Cel mai probabil, primarul va încerca să găsească o soluţie amiabilă pentru a-l determina pe Rufă să plece şi să aducă din iarnă Damila. Convins în acest tur că CSM nu poate face performanţă cu Rufă la conducere, primul are varianta ca, de la finalul anului, să nu mai aloce bani pentru club şi astfel să întrerupă colaborarea cu Rufă, care, în acest mod, va fi determinat să plece.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...