Sport

Ultimele două campioane s-au evitat în Cupa României FAN Courier

La sediul Federaţiei de Handbal a avut loc astăzi tragerea la sorţi din sferturile Cupei României FAN Courier, la feminin. Deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti, se va duela cu CSM Slatina, iar campioana de Vâlcea va primi replica celor de la Brăila. Surpriza optimilor, Rapid, va juca la Cluj, iar Gloria Buzău întâlneşte pe Minaur.

La 11 martie se vor juca doar doua dintre partide: CSU Cluj Napoca-CS Rapid şi SCM Gloria Buzău – Minaur Baia Mare. În aceeaşi zi, dar în Liga Florilor MOL, se va disputa derby-ul campionatului, CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea, astfel că partidele lor din Cupă vor fi reprogramate.

Tabloul complet al meciurilor din sferturile Cupei României FAN Courier:

CSU CLUJ NAPOCA – CS RAPID BUCUREŞTI

SCM GLORIA BUZĂU – MINAUR BAIA MARE

SCM RM VÂLCEA – DUNĂREA BRĂILA

CSM BUCUREŞTI – CSM SLATINA.


Vlad Enăchescu: Vrem să păstrăm Cupa în vitrina clubului

“A fost o tragere bună pentru că jucăm pe teren propriu şi nu întâlnim Vâlcea în sferturile de finală. Noi ne vedem de drumul nostru, obiectivele sunt aceleaşi de la începutul sezonului şi suntem pe cale să le îndeplinim pe toate. Am demonstrat cât de mult contează Cupa, am tratat atent meciul de la Piteşti. Ne dăm seama şi atunci când întâlnim echipe din eşalonul second că este o mare bucurie pentru oameni să vadă jucătoare de top, aşa că ne-am propus să onorăm competiţia cum se cuvine. Ne dorim să păstrăm Cupa în vitrina clubului. Este greu pentru fete să fie la acelaţi ritm în toate cele trei competiţii (n.r. Liga Florilor MOL, Cupa României FAN Courier şi DELO WOMEN`S Champions League) pentru că intervine uzura, sunt meciuri la fiecare mijloc şi final de săptămână, apar deplasări în Liga Campionilor şi toate aceste lucruri lasă urme în organismul unui sportiv… dar asta le este meseria, ele ştiu că trebuie să lupte pe toate planurile” - Vlad Enăchescu, preşedinte handbal CSM Bucureşti.

”Poate a fost o tragere cu noroc pentru că jucăm acasă şi am evitat una din deplasările lungi, cum ar fi fost dacă sorţii ne-ar fi scos în cale pe Minaur Baia Mare. Din alt punct de vedere, după CSM Bucureşti, avem poate cel mai dificil adversar, Brăila fiind o echipă extrem de incomodă. Este foarte greu să mergem pe cele trei fronturi la turaţie maximă, dar vom trata cu seriozitate toate cele trei competiţii - Jean Turmacu, reprezentant SCM Râmnicu Vâlcea.

”Ne bucurăm că am ajuns în această fază a competiţiei, sperăm că va fi un meci frumos, fetele îl vor trata cu maximă seriozitate” – Mariana Cucu, reprezentant CSM Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...