Politică

Comunicat de presă!

Romulus Bulacu: Din respect pentru promisiunile făcute în faţa românilor, declanşarea alegerilor anticipate este un act de responsabilitate!

O majoritate toxică şi retrogradă din Parlament a demis Guvernul pentru a împiedica adoptarea proiectului pentru alegerea primarilor în 2 tururi, pe care cabinetul şi-a angajat răspunderea. Din păcate, majoritatea parlamentară a acţionat, din nou, împotriva voinţei poporului român, dând o lovitură democraţiei prin demiterea actualului guvern.
După 3 ani de guvernare în care PSD a irosit şanse istorice, a ratat oportunităţi pentru această ţară şi 3 luni de guvernare în care PNL a livrat soluţii şi rezolvări, majoritatea parlamentară, cârpită prin înţelegerile obscure dintre PSD şi Pro România, s-a demonstrat iresponsabilă, compromisă şi ruptă de realitate.
Am avut curajul de a face ceea ce e corect şi esenţial pentru această ţară, într-un moment în care România se afla la răscruce. Aceste lucruri se bucură de aprecierea românilor, ceea ce determină atitudinea PSD de a pune în continuare piedici.
Noi am adus bugetul ţării la un echilibru, astfel încât să poată fi plătite şi pensiile şi salariile, după ce PSD a falsificat bugetul ţării şi NU a prevăzut sumele necesare pentru plata pensiilor şi salariilor pentru ultimele luni ale anului trecut.
Noi am corectat odioasa Ordonanţă 114, care a lovit ca un baros în economia României! Nu ne-am lăsat intimidaţi nici de declaraţiile mincinoase, nici de fake-news-urile PSD care au inundat spaţiul public. Am eliminat supraacciza la carburanţi şi pensiile speciale, pe baza proiectelor PNL. Am deblocat proiectele majore de infrastructură pentru Autostrada Unirii Tg. Mureş - Tg. Neamţ - Iaşi - Ungheni şi Autostrada Ploieşti- Braşov îngropate de fosta guvernare PSD la Comisia de Prognoză.
Alături de români, nu am uitat că PSD a fost la un pas să şteargă România de pe harta Uniunii Europene şi a ţărilor civilizate prin abuzarea şi sufocarea Justiţiei, nu am uitat că PSD a scos aproape 23.000 de deţinuţi din puşcării prin recursul compensatoriu, desfiinţat ulterior de PNL.
Nu ne oprim aici! Nu ne vom lăsa, iar nominalizarea pentru premier înaintată de preşedintele Iohannis, în persoana lui Ludovic Orban, este perfect justificată, având în vedere realizările celor 3 luni de guvernare PNL în contradictoriu cu 3 ani de guvernare PSD.
Din respect pentru promisiunile făcute în faţa românilor şi pentru imaginea ţării noastre, declanşarea alegerilor anticipate este un act de responsabilitate care va putea restabili echilibrul intern. Voinţa poporului este principiul vital pentru o democraţie normală, aşa cum ne-o dorim cu toţii.

Senator Romulus Bulacu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.02.2020 - 12:55claudiu:CARE SUNT PROMISIUNILE CA NU PREA LE-AM INTELES

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...