Inedit

Expoziţie columbofilă balcanică la Teatrul Anton Pann

Sâmbătă, 1 februarie, ora 10.00. INTRAREA LIBERĂ.

Timp de două zile, pe 1 şi 2 februarie, cei care vor veni la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea vor putea admira peste 200 de porumbei, campioni în loturile naţionale din ţările balcanice. În această expoziţie pot fi văzuţi porumbei din România, Republica Moldova, Grecia, Bulgaria, Ucraina şi Turcia, ţări care fac parte din Federaţia Columbofilă Balcanică.

După cum ne spun organizatorii, Asociaţia Columbofilă ”Anton Pann”, această federaţie a fost înfiinţată în anul 1998 la iniţiativa colonelului Liviu Ştefănescu, având drept scop promovarea şi dezvoltarea sportului cu porumbei voiajori în spaţiul geografic din Balcani şi organizarea de expoziţii internaţionale după modelul olimpiadelor F.C.I. Balcaniadele se organizează din doi în doi ani, în anii dintre olimpiadele F.C.I. Până în prezent s-au desfăşurat 11 ediţii, cea de a XII, având loc la Teatrul Anton Pann. Deschiderea acestei expoziţii va avea loc în această sâmbătă de 1 februarie, de la ora 10.00.

Acest eveniment care se desfăşoară la Rm Vâlcea este organizat de Uniunea Columbofililor Profesionişti din România prin Asociaţia Columbofilă ”Anton Pann” Vâlcea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, Primăria Municipiului Rm Vâlcea, Salina Ocnele Mari şi Teatrul Anton Pann.

Cei care vor veni la Teatrul Anton Pann vor fi încântaţi să vadă această expoziţie de porumbei, deschisă publicului doar două zile, după care sunt invitaţi să vadă şi spectacolele din zilele de sâmbătă 1 februarie şi duminica 2 februarie.

În ziua de sâmbătă 1 februarie, de la ora 11.30, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul ”Răţuşca cea urâtă”.

”Răţuşca cea urâtă” spectacol în regia lui Valentin Ligi, după povestea scrisă de Hans Christian Andersen, impresionează. Puiul de lebădă care a ieşit dintr-un ou într-un loc nepotrivit, pentru că nu semăna cu ceilalţi, a fost considerat urât. Din nefericire, în societate suntem etichetaţi după cum arătăm, iar dacă nu semănăm cu ceilalţi, suntem excluşi. A fi diferit, nu înseamnă a fi urât. Ba chiar dimpotrivă. Vă invităm să urmăriţi şi acest spectacol frumos construit de echipa de păpuşari a Teatrului Anton Pann. Iar duminică 2 februarie, de la ora 19.00, sunteţi invitati să simţiţi poezia altfel. Vlad Trifaş a reuşit în spectacolul ”Poezie-n XXI” să aducă poezia atât de aproape de sufletul nostre.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...