Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor, Oltchim-Buxtehuder 30-22

Oltchim obţine punctaj maxim în Grupa A

În ultimul meci din Grupa A a Ligii Campionilor, Oltchim a câştigat în această seară, 30-22(18-10) cu Buxtehuder(Germania). Trupa lui Vestergaard a forţat doar în prima repriză, în care s-a desprins decisiv, iar după pauză a slăbit vizibil ritmul. Golurile roş-albastrelor au fost marcate de Bulatovic 6, Stranca 4, Barbosa 4, Neagu 3, Nechita 3, Farcău 2, Brădeanu 2, Pineau 2, Manea 2, Meiroşu 2.
Astfel, echipa vâlceană s-a calificat în grupele principale cu punctaj maxim, obţinând şase victorii din tot atâtea jocuri. A doua calificată din grupă este Randers, care a realizat surpriza şi a câştigat aseară pe teren propriu, 29-20 cu Hypo,
Marţi, la Viena va avea loc tragerea la sorţi a grupelor principale, unde au mai ajuns Gyor, FTC(Ungaria), Larvik(Norvegia), Zvezda(Rusia), Buducnost(Muntenegru) şi Krim Ljubljana(Slovenia). Fiind câştigătoare de grupă, Oltchim va fi repartizată alături de două echipe calificate de pe locul 2(Krim, FTC, Buducnost) şi o altă câştigătoare de grupă(Gyor, Zvezda, Larvik).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...