Politică

Constantin Rădulescu sprijină domeniul sănătăţii

Candidatul USL pe colegiul Râmnic Sud, Constantin Rădulescu sprijină domeniul sănătăţii şi susţine că viitorul Guvern va lua măsuri clare pentru a creşte accesul cetăţenilor din România la serviciile medicale.

De asemenea, acesta precizează că viitorul Guvern va sprijini investiţiile private în construcţia şi dotarea de spitale noi prin garantarea creditelor de către statul român şi subvenţionarea parţială a dobânzilor. „Acestea sunt măsuri concrete care vor fi luate de viitorul guvern, pe care eu îl voi sprijini în calitate de deputat, dacă vâlcenii îmi vor da votul pe 9 decembrie”, a declarat Rădulescu.

„Ne propunem ca prin măsurile pe care le vom lua, să oprim migraţia medicilor şi de asemenea să asigurăm recondiţionarea şi dotarea până în anul 2016 a ambulatoriilor de specialitate din spitale prin programul POR, prin alte programe comunitare, prin programe cu Banca Mondială sau prin finanţare de la Ministerul Sănătăţii.Deja la Spitalul Judeţean Vâlcea, prin grija autorităţilor locale a Consiliului Judeţean Vâlcea, a fost atrasă o finanţare de 18 milioane de euro, bani care vor fi investiţi în recondiţionarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Vâlcea”, spune Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...