Politică

Niţu: Lupt ca românii să fie din nou respectaţi!

Acesta este deviza sub care Remus Daniel Niţu, reprezentantul Uniunii Social Liberale pentru Senatul României pe Colegiul Vâlcea Nord, îşi va desfăşura campania electorală.
Vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal Vâlcea, Dan Niţu spune că recâştigarea respectului pentru cetăţeni va fi scopul lui odată ajuns în Parlament:

„Vreau să merg în Parlamentul României cu un gând clar. În primul rând să aduc o speranţă cetăţenilor, iar speranţa aceasta înseamnă să fie respectaţi, apreciaţi pentru munca lor. Acum patru ani, cei de la PDL promiteau multe, dar nu s-a făcut nimic. Dimpotrivă, în loc să fie create locuri de muncă, acestea s-au desfiinţat. Prima lor lege, la două luni după alegeri, a fost introducerea impozitului forfetar prin care au tăiat 200 de mii de locuri de muncă. După şase luni s-au dus 600 de mii de locuri de muncă. A urmat apoi criza financiară din Europa. Tinerii plecaţi s-au întors, dar noi nu am ştiut să îi punem la lucru. Nu am ştiut să facem investiţii pe orizontală pentru ca oamenii să aibă de muncă, iar bătrânii să aibă pensii. Eu lupt ca pensiile şi salariile să nu mai fie tăiate, iar cetăţeanul de rând să nu mai fie batjocorit şi nerespectat”, a precizat Remus Daniel Niţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...