Politică

Eugen Neaţă: “Plătiţi alocaţiile copiilor! Este dreptul lor!”

Proiectul dublării alocaţiilor pentru copii a fost promulgat marţi, 14 ianuarie 2020, de către preşedintele României. Acest amendament a fost propus de către preşedintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, deputatul PSD Adrian Solomon. A fost susţinut de PSD şi votat în plenul Camerei Deputaţilor (cameră decizională).

Astfel, alocaţia pentru copiii până în doi ani ajunge la 600 de lei, iar cea pentru copiii peste 2 ani, la 300 de lei. În plus, copilul cu handicap va avea o alocaţie de 600 de lei.

Acest lucru ar trebui să se întâmple începând cu data de 1 februarie 2020.

“PNL s-a opus acestui proiect şi nu l-a votat! Acum, după promulgare, Guvernul PNL, prin vocea premierului Ludovic Orban şi ministrului muncii, refuză să aplice legea şi anunţă amânarea aplicării ei. Orice acţiune contrară prevederilor acestui act normativ realizată de Guvernul Orban (prorogare, abrogare, modificare) este o acţiune împotriva copiilor noştri şi a viitorului României. Copiii şi educaţia lor trebuie să fie prioritate pentru Guvern!!! Cer Guvernului să respecte legea şi să o aplice!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

21.01.2020 - 01:10claudiu manda:mai bine platim pensii speciale . este dreptul vostru

16.01.2020 - 17:59dragos:a uitat ca idolul lui neata , Dragnea se lupta cu inversunare sa nu se mareasca alocatiile .astia in 3 luni au facut mai mult decat voi in 3 ani. seful lui neata face parnaie pentru bani de la copii, pentru ciolan faci orice, e de inteles daca nesimtirea depaseste toate interesele

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...