Monden

Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19.00:

„Poezie’n XXI” - o nouă premieră la Teatrul Anton Pann

V-aţi pus vreodată întrebarea dacă în secolul XXI mai este sau nu mai este nevoie de poezie? Şi dacă da, cum o trăim, cum o grăim şi cum o aducem în viaţa noastră, într-o epocă în care cotidianul este din ce în ce mai lipsit de umanitate. Un răspuns la această întrebare vi-l poate oferi spectacolul premieră care va avea loc în această sâmbătă de 18 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann.

Este vorba de „Poezie’n XXI” un spectacol în regia lui Vlad Trifaş, scenografia Iolanda Mutu Jr. Avem convingerea că atunci când îi vom vedea şi îi vom auzi pe: Ştefan Pavel, Bianca Cuculici, Ştefan Craiu şi Tudor Andronic, actorii distribuiţi în spectacol, ne vom aminti de ceea ce le spunea Robin Williams elevilor săi, în filmul „Cercul Poeţilor Dispăruţi”.

”Nu citim sau scriem poezie pentru că este drăguţ, ci pentru că rasa umană este încărcată cu pasiune pe care şi-o manifestă pentru frumos sau iubire”
Poezia e sinceră, e nemuritoare. Da, şi pentru a înţelege-o trebuie s-o descoperi de unul singur sau cu ajutorul cuiva care ştie cum să te facă să o iubeşti. Şi cine sunt cei care transmit emoţia, stările, sentimentele din poezie, sunt ei actorii, actorii care pun suflet şi încearcă prin arta lor să ne facă să înţelegem sublimul din poezie.

„Poezie’n XXI”- în regia lui Vlad Trifaş, cea de a doua premieră a Teatrului Anton Pann din 2020, evenimente care stau sub semnul aniversării a 30 de ani de teatru profesionist la Rm Vâlcea, va avea loc în această sâmbătă de 18 ianuarie, de la ora 19.00. Va fi un spectacol, aşa cum v-au obişnuit cei de la Teatrul Anton Pann, de la care veţi pleca mai îmbogăţiţi sufleteşte.

Dar, înainte de a vedea şi această nouă premieră, Teatrul Anton Pann aduce în atenţia dumneavoastră spectacolul de vineri 17 ianuarie- ”Emisie: Titanic Vals” după Tudor Muşatescu, regia MATEI LUCACI GRUNBERG, spectacol care până acum s-a jucat cu casa închisă şi la care sunteţi invitaţi să participaţi şi dumneavoastră. Aşadar, vineri 17 ianuarie ”Emisie: Titanic Vals” şi sâmbătă 18 ianuarie, „Poezie’n XXI”, amândouă de la aceeşi oră 19.00, în Sala Mare, două spectacole marca Teatrul Anton Pann la care sunteţi invitaţi să participaţi şi dumneavoastră. Şi de data aceasta veţi pleca cu zâmbetul pe buze şi mai îmbogăţiţi sufleteşte. Poftiţi la teatru!

Teatrul Anton Pann este o instituţie publicǎ de spectacole finanţatǎ de Consiliul Judeţean Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...