Special

Constantin Rădulescu: „Respect pentru seniorii noştri din Educaţie, Ştiinţă şi Cultură”

Consiliul Judeţean Vâlcea şi Asociaţia Seniorilor Vâlceni din Educaţie, Ştiinţă şi Cultură au desfăşurat, în cursul anului trecut, o serie de acţiuni comune, dar şi întâlniri cu prilejul unor evenimente menite să marcheze date importante din evoluţia culturală şi educaţională a judeţului nostru.

Şi în acest an, Consiliul Judeţean Vâlcea, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, continuă colaborarea cu Asociaţia Seniorilor şi organizează joi, 16 ianuarie 2020, o Gala a seniorilor vâlceni, la care vor participa membrii Asociaţiei, dar şi o serie de invitaţi ai acestora.

„Continuăm, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, seria acţiunilor dedicate poetului nepereche, Mihai Eminescu, cu o Gală a seniorilor din educaţie şi cultură. În cadrul evenimentului, ne-am propus să facem o colectă de carte pe care ulterior, să o dăruim unei biblioteci din Diaspora. În ceea ce mă priveşte, voi dona mai multe cărţi, printre care, evident, şi una scrisă de Mihai Eminescu, volume care vor completa donaţia de carte pe care Centrul Creaţiei şi Asociaţia Seniorilor o vor face cu prilejul acestei Gale. Ideea organizării unui eveniment prin care să ne arătăm preţuirea faţă de seniori noştri din Educaţie şi Cultură îmi aparţine şi le mulţumesc celor două entităţi culturale pentru implicare. Cred că seniorii vâlceni merită tot respectul şi recunoştinţa noastră pentru întreaga activitate”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...