Administraţie

Drum modern către Mănăstirea Surpatele

Miercuri, 8 ianuarie 2020, în comuna Frânceşti, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a conducerii RAJDP Vâlcea, a primarilor comunelor Frânceşti şi Păuşeşti, precum şi a localnicilor din zonă, a avut loc recepţia lucrărilor la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare DJ 646C Băluţoaia (DJ 646B) - Mânăstirea Surpatele”.

Investiţia, în valoare de 4,5 milioane lei, a fost realizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Lucrările, care au o perioadă de garanţie de 10 ani, au constat în: asfaltarea a 2,686 km de drum, amenajarea de şanţuri şi rigole betonate, ziduri de sprijin, drumuri laterale, precum şi podeţe pentru accesul la proprietăţi.

„Iată că, la început de an, recepţionăm o nouă investiţie: modernizarea drumului către Mănăstirea Surpatele, pentru realizarea căreia au fost investiţi circa 1 milion de euro şi nu oricum, ci înainte de termenul prevăzut în contract. Este o bucurie pentru noi că, deşi durata de execuţie a lucrărilor era de doi ani, colegii de la RAJDP Vâlcea au reuşit să finalizeze investiţia în doar 8 luni şi că încă un drum, care face parte din reţeaua de drumuri judeţene către mănăstiri, a fost modernizat. Consiliul Judeţean şi-a propus să modernizeze toate drumurile către mănăstiri şi ne vom atinge acest obiectiv. Spun asta deoarece anumite sectoare de drum se află în curs de reabilitare. Închei prin a vă asigura că vom continua să lucrăm pe toate drumurile judeţene care au nevoie de reabilitare sau modernizare şi că vom avea grijă să le şi întreţinem. Ne respectăm astfel angajamentul luat în faţa vâlcenilor care ne-au acordat încrederea lor”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...