Sport

Fotbal, Liga a II-a, Luceafărul Oradea-Damila 1-1

Damila, doar egal la Luceafărul

Damila a remizat azi, 1-1 la Oradea, cu Luceafărul şi trupa lui Lincar rămâne pe locul 3, la două puncte în spatele ocupantei locului 2, Poli. Partida de la Sânmartin a fost una echilibrată, frumoasă, în viteză, cu faze de poartă şi încheiată cu o remiză echitabilă.
Damila a deschis scorul în minutul 44, prin Voinea, care a transformat un penalty obţinut tot de el. Atacantul vâlcean a ajuns la cota de 9 reuşite şi este golgeterul eşalonului secund.
În minutul 77, Edi Stoica l-a faultat în careu pe N. Roşu, fundaşul stânga vâlcean fiind eliminat. Penalty-ul a fost transformat de acelaşi N. Roşu, care a a închis tabela la 1-1. Astfel, Damila ratează şansa de a egala la puncte pe Poli.
Etapa viitoare, pe 24 noiembrie, programează derbyul vâlcean Damila-CSM, care se va disputa la Drăgăşani.


Luceafărul Oradea-FC Bihor 1-1
Stadion: “Baza Sportivă Luceafărul” (Sânmartin), spectatori: 300;
Au marcat N. Roşu 77-pen., respectiv Voinea 44-pen.
Eliminări: Ed. Stoica 77
Luceafărul: Miron - D. Muntean, Letan, Mintaş, A. Achim - Pocean – Blănaru (Pantea 78), Haş (C. Roşu 32), Svarczkopf, N. Roşu - G. Popescu (Bundea 74). Antrenor: Călin Moldovan
Damila: Geantă - Samson, A. Stoica, Posteucă (Melcea 46), E. Stoica - M. Iordache, I. Stoica, Lircă (Militaru 90)- A. Popa Voinea, Codin (B.Geantă 64). Antrenor: Erik Lincar
Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) - Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Ferencz Tunyogi (Zalău)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...