Inedit

Decembrie, luna cadourilor

În luna decembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au dorit să fie alături de copii şi bătrânii, care au nevoie de sprijin.

Astfel, prin contribuţia benevolă a cadrelor inspectoratului s-au împărţit alimente, obiecte de îmbrăcăminte şi sume de bani în valoare de peste 11.000 de lei. Beneficiarii sunt: 15 bătrâni de la ”Centrul de zi din cadrul Centrului multifuncţional de servicii sociale Creţeni”, 32 de copii aflaţi în grija Fundaţiei „Inimă pentru Inimă”, 26 de copii din localitatea Măciuca şi o familie cu 5 copii, având vârstele între 4 şi 15 ani, din localitatea Mitrofani.

In seara zilei de 19.12.2019, la Teatrul Anton Pann, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a organizat, prin grija domnului Albinaru Sorin, un spectacol destinat Sărbătorilor de Iarnă.

Cei prezenţi au putut viziona o piesă de teatru de păpuşi, colinde, iar la finalul spectacolului, copii au primit cadouri de la Moş Crăciun.
La spectacol au asistat pompieri militari şi 109 copii ai cadrelor militare, împreună cu cei aflaţi în grija Fundaţiei „Inimă pentru Inimă” şi din corul îndrumat de doamna Camelia Clavac.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...