Administraţie

Centrul de plasament Andreea, transformat în centru şcolar pentru educaţie incluzivă

“Referitor la unele opinii, exprimate prin intermediul reţelelor de socializare de USR Vâlcea, cu privire la soluţia pe care ar fi găsit-o pentru infiinţarea unei unităţi scolare destinate copiilor cu dizabilităţi, fac precizarea că propunerea dumnealor nu este altceva decât propagandă electorală.

Consiliul Judeţean Vâlcea a întreprins deja măsuri pentru modernizarea şi transformarea în centru şcolar pentru educaţie incluzivă a Centrului de plasament Andreea, din Ostroveni, investiţie evaluată la aproximativ 300.000 euro.

În acest sens, am identificat deja surse pentru accesarea a cca 2 milioane euro, prin Granturile româno-norvegiene, Fondul Român de Dezvoltare Socială- Programul Dezvoltare Locală, cu termen de depunere 25.02.2020.

Având în vedere cele precizate anterior, consider că a te folosi în scop propagandistic de astfel de subiecte sensibile pentru vâlceni, de a te erija, ca partid politic, în deţinătorul unor soluţii deja identificate, este un gest politic care nu face cinste nimănui.

Îi asigur, însă, pe vâlceni, că sunt receptiv la toate sugestiile lor şi vom face tot ce este posibil, din punct de vedere legal, pentru a le rezolva problemele cu care se confruntă”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...