Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea-FC Olt

Derby oltean pentru supravieţuire

CSM Rm. Vâlcea şi FC Olt se înfruntă mâine, de la ora 11.00, pe Stadionul Zăvoi, în etapa a XIII-a a Seriei B2. Cele două echipe oltene sunt în subsolul clasamentului, pe locurile 11-12, fiecare având doar câte 7 puncte şi fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Sub ele a mai rămas doar FC Maramureş, care are 6 puncte.
Totuşi, CSM dă semne de resuscitare, vâlcenii venind după două victorii consecutive, la care a contribuit din plin atacantul C. Stoica (FOTO), care a reuşit patru goluri. În schimb, FC Olt este în picaj şi nu a mai câştigat în ultimele opt jocuri. Mai mult, trupa lui Papură nu a înscris în ultimele trei jocuri.
CSM are un singur absent, pe Gogoşoiu, nerefăcut după operaţia la umăr, dar este greu de crezut că antrenorul Laurenţiu Tudor va face modificări în echipă după victoria de la Corona, care a stârnit destule comentarii. De la FC Olt lipseşte Vigariu, mijlocaşul fiind diagnosticat cu întindere, dar va putea reveni Velcovici.

Echipe probabile:
CSM: Toma-Tomozei, I.Popescu, Plecanciuc, Vătăjelu-Vasile, Daouda, Neagoe, Traore- C. Stoica, Nkongue. Antrenor Laurenţiu Tudor
FC Olt: Bordea - Dima, Cosic, Săndulescu, Giurcă- Bancu, Vîlcică, Quist, Velcovici- D. Ene, Anghelina. Antrenor Corneliu Papură

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...