Ultima Oră

A fost revocat cel mai bun prefect al Vâlcii

Florian Marin a fost revocat, în şedinţa de Guvern de marţi, 11 decembrie 2019, din funcţia de prefect al judeţului Vâlcea.

“Prin HG nr. 32 din 10.12.2019, încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Vâlcea de către domnul Marian Florian”, se arată în comunicatul de presă transmis de Guvernul României.

Florian Marin a anticipat schimbările făcute de Ludovic Orban şi a postat pe pagina sa de socializare un mesaj adresat colegilor din cadrul Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean Vâlcea, administraţiilor locale, instituţiilor deconcentrate, mass-mediei vâlcene, dar şi tuturor vâlcenilor:

“În scurt timp se va încheia mandatul meu ca prefect al judeţului Vâlcea. Încă de la începutul mandatului am promis şi îmi place să cred că am reuşit, ca întreaga activitate să o desfăşor în baza principiilor legalităţii, transparenţei decizionale şi al eficienţei. Alături de subprefectul judeţului, doamna Aurora Gherghina, şi de colegii din prefectură, sper că am reuşit ca în aceşti 2 ani şi jumătate de mandat, greu încercat în multe momente, să contribui la îmbunătăţirea identităţii vizuale, la creşterea gradului de vizibilitate şi conştientizarea al importanţei şi rolului Instituţiei Prefectului, în rândurile cetăţenilor judeţului Vâlcea. Am fost şi sunt conştient de faptul că, indiferent de decizie sau de context, nu am putut să mulţumesc întru totul pe cei care aveau aşteptări mai mult sau mai puţin îndreptăţite de la această instituţie sau de la mine. Doresc să mulţumesc, în primul rând, colegilor din cadrul Instituţiei Prefectului, a căror muncă a fost de cele mai multe ori neştiută, însă esenţială, în momentele dificile de gestionarea a situaţiilor de urgenţă, în menţinerea contactului permanent cu autorităţile locale sau cu instituţiile publice deconcentrate. De asemenea, mulţumesc Consiliului Judeţean Vâlcea, administraţiilor locale, instituţiilor deconcentrate cu care am avut o bună şi foarte bună colaborare instituţională. Nu în ultimul rând, adresez mulţumiri mass-mediei vâlcene, care a reflectat cu obiectivitate atât activitatea instituţiei cât şi pe cea personală. Tuturor vâlcenilor le adresez gândurile mele de bine!”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...