Sport

Fotbal, Pandurii

Maxim, gol de senzaţie pentru naţională

Cei doi jucători de la Pandurii convocaţi la naţională, Maxim şi Nistor au fost titulari în victoria de aseară a României, 2-1 în amicalul cu Belgia. Maxim a reuşit să egaleze pentru "tricolori" în minutul 31, când a primit o pasă de la colegul său de cameră, Nistor şi a şutat senzaţional de la 20 de metri. La finalul partidei, ambii gorjeni au fost lăudaţi de selecţionerul Victor Piţurcă.
Maxim este la al doilea gol pentru echipa naţională. "Meciul acesta a demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din Europa. Este o victorie importantă pentru moralul nostru, pentru că reuşim să încheiem anul cu bine. Dacă scoatem înfrângerea cu Olanda, a fost un an bun, am obţinut rezultate bune. Mă bucur că am reuşit să marchez. Mă bucur şi pentru Nistor că a reuşit să debuteze pentru echipa naţională. A fost o surpriză şi pentru el că a intrat din primul minut, dar cred că s-a descurcat foarte bine", a declarat Alexandru Maxim.
Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a declarat că a avut emoţii mari pentru nu mai puţin de patru dintre jucătorii intraţi ca titulari pe teren. Steliştii Chiricheş şi Pintilii s-au aflat sub comanda sa până iarna trecută, respectiv această vară, în timp ce Nistor şi Maxim evoluează la Pandurii Târgu Jiu: “Mă bucur mult pentru foştii şi actualii mei jucători. E mare satisfacţie să-i văd jucând la acest nivel. Mi-aş dori enorm ca asemenea meciuri să-i motiveze şi mai mult pentru viitor. M-am uitat cu mare plăcere la echipa naţională şi mă aşteptam ca jucătorii pe care îi am acolo să joace bine şi să nu se facă de ruşine. M-a surprins mult că au fost titulari Nistor şi Maxim. Pentru primul joc, evoluţia lui Nistor este promiţătoare. Dacă au ajuns până aici, jucătorii trebuie să priceapă că pe viitor trebuie să dea şi mai mult. Chiricheş şi Pintilii deja sunt obişnuiţi cu lotul”, a spus antrenorul echipei Pandurii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...