Sport

Handbal feminin, Liga Naţională

Oltchim, succes lejer contra Jolidonului

Într-un joc restant din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, în această seară, la Rm. Vâlcea, Oltchim a învins pe 'U' Jolidon Cluj cu 35-26 (18-16). Astfel, cum era de aşteptat, vâlcencele şi-au adjudecat la pas derbyul reprezentantelor României în Liga Campionilor. Vâlcencele au sărbătorit cu tort şi i-au dedicat victoria Adei Nechita, care a împlinit 28 de ani, dar şi Katarinei Bulatovic, a cărei zi este azi. “Noi ne pregătim pentru fiecare meci la fel, nu tratăm de sus niciun adversar. Jolidon a avut o replică destul de serioasă, cel puţin în prima repriză. Cât despre spectatori, eu nu consider că au fost puţini. Să nu uităm că am jucat într-o miercuri, lumea mai este şi la serviciu, mai au şi alte probleme pe cap. Cred că au fost destui spectatori. Sunt convinsă că duminică, la meciul cu Buxtehuder, sala va fi arhiplină“, a spus Cristina Neagu.
Pentru Oltchim au marcat: Bulatovic 11, Stanca 7, Barbosa 5 (FOTO), Farcău 3, Nechita 2, Curea 1, Meiroşu 1, Pineau 2, Manea 1, Neagu 1, Managarova 1.
Astfel, trupa lui Vestergaard rămâne liderul campionatului, cu punctaj maxim după şapte jocuri, având două ”lungimi” avans faţă de a doua clasată, HCM Baia Mare şi patru puncte avans faţă de Dunărea Brăila, ocupanta locului 3.
Campionatul intern se întrerupe, făcând loc pregătirii echipei naţionale pentru Europeanul din Serbia, pentru care selecţionerul Gh. Tadici a convocat toate cele 8 românce din lotul Oltchimului. Următoarea etapă, a IX-a, este programată pe 12 ianuarie 2012.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...