Politică

Viorica Dăncilă crede că adversarul Klaus Iohannis stă în spatele plângerilor penale împotriva sa: 'Sunt lucruri care se leagă, lucruri care nu-i fac cinste'

Viorica Dăncilă a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că adversarul său stă în spatele dosarelor penale întocmite împotriva sa. Primul a fost depus de Ludovic Orban, pentru înaltă trădare, clasat de DIICOT, al doilea a fost depus la DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie are un dosar pe numele Vioricăi Dăncilă, în urma unei plângeri depuse de către Tudor Iacov, reprezentantul legal al Asociaţiei de tenis CS Triumf 2000 Craiova. Plângerea îl vizează, de asemenea, pe marele tenismen şi omul de afaceri, Ion Ţiriac.

”Domnul Iohannis nu s-a dezis de el când Rareş Bogdan m-a ameninţat cu dosar la DNA. Nu a avut nicio reacţie. Rareş Bogdan a ştiut ce vor face procurorii, a ştiut că va fi un dosar penal. Când a depus acea plângere penală Ludovic Orban pentru înaltă trădare, oare ce implicare o fi avut Klaus Iohannis? Sunt lucruri care se leagă, lucruri care nu-i fac cinste. Dacă toţi candidaţii care au fost împotriva lui s-au ales cu dosare penale, care este rolul lui Klaus Iohannis? Asta arată cine a dorit ca Viorica Dăncilă să aibă dosar penal la DNA.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...