Politică

Liderul interimar al PSD, de Ziua Naţională: 'Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele'

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj în care apreciază că Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitate, despre solidaritate şi despre o mai bună înţelegere între noi, români din ţară sau de peste hotare”.

”Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate. Şi despre o mai bună înţelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toţii suntem români. Cu toţii gândim şi simţim româneşte şi suntem animaţi de dorinţa sinceră a unui viitor mai bun pentru ţara noastră. La mai bine de 100 de ani de la Marea Unire, cred că cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El mai afirmă că, în acest proiect, fiecare este ”important şi preţios”.

”Pentru că doar împreună putem pune la treabă potenţialul imens pe care îl avem. Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită şi să o facem să strălucească! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România”, se mai arată în mesajul lui Ciolacu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...