Politică

Marcel Ciolacu: Guvernul împrumută 40.000 de Euro pe minut. PNL îngroapă România

Noul lider PSD, Marcel Ciolacu, i-a acuzat vineri pe liberalii aflaţi la guvernare că împrumută 40.000 de Euro pe minute în contul României, că „aruncă în aer” cursul de schimb şi astfel „explodează” ratele şi creditele românilor şi că împing „premeditat” România în deficit bugetar excesiv. „Concluzie: PNL face reformă. Îngroapă România!”, a scris şeful PSD pe Facebook.

„Shhht...linişte! PNL face reformă! Scurtă recapitulare:

- reforma în Muncă începe prin desfiinţarea salariului minim pentru cei cu studii superioare. Legea salarizării ar putea să nu se mai aplice la anul. Adică toate salariile să fie îngheţate. Urmează pensiile probabil. Habarnistul de la Finanţe ne spune să stăm liniştiţi şi să strângem cureaua!

- reforma în Sănătate începe prin a da afară managerul Spitalului Judeţean Timişoara. Un om competent şi foarte apreciat. Personalul medical face grevă. În rest, nimic!

- reforma în Justiţie începe prin a spune că recursul compensatoriu nu poate fi abrogat pentru că aşa şi pe dincolo. În opoziţie, ziceau total pe dos.

Între timp, în România reală:

- PNL se împrumută dublu faţă de PSD. Şi la dobânzi mult mai mari. În două săptămâni, peste 6,5 miliarde de lei. Adică 40 de mii de euro pe minut. Asta da performanţă!

- PNL aruncă în aer cursul de schimb. Euro se cumpăra deja cu 5 lei! Ratele şi creditele explodează.

- PNL împinge România premeditat în deficit bugetar excesiv. Rating-ul de ţară- în pericol să fie retrogradat. Adică ne întoarcem de unde am plecat.

Concluzie: PNL face reformă. Îngroapă România!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...