Sport

Handbal feminin, Liga Naţională

Derbyul Oltchim-Jolidon se dispută mâine seară, la Rm. Vâlcea

Oltchim şi Jolidon Cluj-Napoca se întâlnesc miercuri, la Rm. Vâlcea (ora 18.00), în derbyul etapei a VIII-a din Liga Naţională feminină. Cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor se înfruntă într-un joc restant din etapa a VIII-a a campionatului intern. Partida se va disputa în Sala Traian din Rm. Vâlcea, cu începere de la ora 18.00 şi va fi televizată în direct de canalul Digisport 2.
”Clujul este o echipă care mie mi-a plăcut în toate partidele de Liga Campionilor, mai puţin ultima, cu Krim, pe care nu am apucat să o văd. Le-a lipsit doar experienţa pentru rezultate pozitive. Contra noastră sunt convins că motivaţia va fi şi mai mare”, a spus tehnicianul vâlcencelor, Jakob Vestergaard. Danezul nu poate conta mâine pe Jovanovic, care a suferit o entorsă în ultimul joc de Liga Campionilor, la Viena, dar nici pe Vetkova, care are probleme la tendon.
În campionat, Oltchim este lider detaşat, cu punctaj maxim după şase partide, iar Jolidon este pe locul 5, la patru ”lungimi” de Oltchim.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...