Sport

“Tricolorele” la şedinţa foto

Handbalistele de la naţională au avut parte şi de căteva momente de relaxare înaintea plecării spre Campionatul Mondial din Japonia. O şedinţă foto şi o cină cu partenerii Federaţiei Române de Handbal le-au făcut pe “tricolore” să mai uite de emoţiile premergătoare competiţiei.

Handbalistele s-au bucurat din plin de şedinţa foto organizată înaintea plecării spre Campionatul Mondial din Japonia. Machiate şi coafate, “tricolorele” au zâmbit şi s-au distrat în faţa camerelor de fotografiat.

“Suntem fete, aşa că trebuie să avem grijă de noi, să ne şi machiem, din când în când. Este un moment foarte frumos, şedinta foto la echipa naţională. Sunt fete care ştiu să facă freze mai frumoase, sunt fete care au făcut cursuri de make-up, Raluca Băcăoanu se ocupă de make-up-ul nostru. Este şi un fel de a te relaxa, să faci poze, să zâmbeşti, să fii frumoasă”, a declarat Iulia Dumanska, componentă a echipei naţionale de handbal şi portarul liderului SCM Râmnicu Vâlcea.

”Tricolorele” au participat şi la o cină cu partenerii Federaţiei Române de Handbal. Cu această ocazie, Cristina Neagu şi Crina Pintea au dezvăluit metodele prin care gestionează mesajele şi comentariile primite pe reţelele de socializare.

„Cel mai simplu e să închizi tot. De ceva timp fac asta şi viaţa este foarte frumoasă. Avem familie, prieteni, ei sunt aproape de noi şi asta este cel mai important” - Crina Pintea, componentă a echipei naţionale de handbal.

“Eu nu am aceeaşi strategie şi postez destul de des pe reţelele de socializare, pentru că oamenii vor să ştie despre noi şi atunci când le oferim informaţii, sunt fericiţi. Când pierdem meciuri sunt şi reacţii negative, atunci n-ar trebui să citeşti ce scrie presa. Oamenii au păreri şi au dreptul să şi le spună, însa noi ştim care sunt oamenii care ne sunt alături de fiecare dată. Este important şi să te hrăneşti cu mesajele oamenilor, pentru că vin mii de mesaje de încurajare sau de felicitare după anumite meciuri şi este imposibil să spui că le citeşti şi nu ajung, cumva, la tine. Cele negative ar fi bine să le pui deoparte, pentru că e posibil să te afecteze şi nu ne dorim asta, mai ales în timpul unei competiţii” – Cristina Neagu, componentă a echipei naţionale de handbal,

CM din 2015, cel mai frumos moment

Cristina Neagu a debutat la un Campionat Mondial în 2007, pe când avea doar 19 ani. La competiţia găzduită de Franţa, “tricolorele” s-au clasat atunci pe locul al patrulea. După nu mai puţin de cinci turnee finale, căpitanul naţionalei României a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment petrecut la echipa naţională.

“Aş putea spune meciul cu Danemarca din sferturile Campionatului Mondial din 2015, dar n-o s-o fac, pentru că acela a fost momentul meu şi aş vrea să mă refer la un moment pe care l-am avut împreună. Este vorba despre toată acea săptămână de la CM, când am reuşit să răsturnăm toate calculele hârtiei, să ne schimbăm pe noi şi să ne întoarcem acasă cu medalia de bronz. Foarte puţin ne-a lipsit să ne întoarcem cu medalia de aur” – Cristina Neagu, componentă a echipei naţionale de handbal

Turneul final debutează la 30 noiembrie

La Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie – 15 decembrie), România face parte din grupa C, alături de Spania, Senegal, Kazahstan, Muntenegru şi Ungaria. O clasare pe primele trei locuri asigură calificarea în grupele principale ale competiţiei. Primele două echipe din cele două grupe principale vor accede în semifinalele Campionatului Mondial.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...