Administraţie

5 milioane lei pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene

În şedinţa ordinară de astăzi, 18 noiembrie 2019, consilierii judeţeni au aprobat rectificarea bugetului propriu şi a Programului lucrărilor de întreţinere şi reparaţii drumuri şi poduri judeţene, pe anul 2019.

La propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, aleşii judeţeni au aprobat şi alocarea sumei de 5 milioane lei (50 miliarde lei vechi), fonduri ce vor fi folosite pentru turnarea de covoare asfaltice, reparaţii poduri, dar şi pentru lucrări de întreţinere, pe timp de iarnă, a drumurilor judeţene.

„Le mulţumesc colegilor consilieri judeţeni care au susţinut propunerea mea şi au aprobat alocarea a 50 miliarde lei vechi pentru lucrări de reabilitare a unor sectoare de drum unde traficul rutier se desfăşură cu dificultate. În curând, vor începe lucrările de turnare a covorului asfaltic, pentru care a fost alocată cea mai mare parte a acestei sume, respectiv 40 miliarde lei vechi. Printre cele mai importante sectoare de drum pe care se va interveni se numără DJ 676 Cerna- Slătioara- Irimeşti (2 km), DJ 647 Tătărani- Mihăeşti- Buleta (2,2 km), DJ 646 Băbeni- Tomşani- Costeşti- Mănăstirea Arnota(2 km), DJ 605 A Limită judeţ Gorj-Livezi- Sineşti- Milostea (2 km) şi DJ 678 B Limită judeţ Olt- Dănicei- Limită judeţ Argeş (1 km). Şi pentru că suntem aproape de sezonul rece, am alocat 8 miliarde lei vechi, pentru întreţinerea, pe timp de iarnă, a drumurilor judeţene. Ne dorim ca vâlcenii şi ceilalţi participanţi la trafic să circule în condiţii de siguranţă pe toate drumurile din judeţul Vâlcea”, a declarat preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...