Special

“Meet the future”, la a V-a ediţie la Râmnicu Vâlcea

Peste 150 de liceeni din clasele X-XII au participat la proiectul de practică, ce permite elevilor să petreacă timp pe lângă profesionişti, observându-le activitatea îndeaproape şi cerându-le explicaţii chiar la locul lor de muncă

Echipa Interact Râmnicu-Vâlcea, sub îndrumarea Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea, a organizat în săptămâna 11-15 noiembrie 2019, proiectul anual, aflat la a V-a ediţie, “Meet the future”.

Proiectul are la bază un program de practică în domenii diverse, destinat liceenilor din clasele X—XII, care îşi doresc să vadă cum decurge o zi din meseria la care visează. Proiectul, organizat de voluntarii clubului Interact Râmnicu-Vâlcea, s-a bucurat anul acesta de un număr de peste 150 de participanţi în domenii precum: medicină generală şi chirurgie, juridic, poliţie, hotelier, management, cercetare, inginerie, arhitectură, teatru, psihologie, farmacie, medicină veterinară, fotografie, design interior, cosmetică şi stomatologie.

Interact Râmnicu-Vâlcea, alături de Clubul Rotary Râmnicu-Vâlcea, se concentrează pe orientarea vocaţională a tinerilor din comunitate, punând în contact direct specialişti în domeniile de mai sus cu elevii doritori să afle în mod direct cât mai multe detalii despre meseriile în care îşi vor construi carierele în viitor.

“Proiectul este susţinut de instituţiile de profil şi de dr. Dan Ponoran, dr. Florin Popescu, dr. Adrian Pătrulescu, dr. Cosmin Zamfir, dr. Teodor Istrătescu şi de Alina Cicu, Eduard Maricuţ, Daniela Predişor, Virginia Manea, Ionuţ Dobrescu, Cristian Popescu, Felicia Iliescu, Alina Vasilescu, Corina Şoşoaca, Mihai Varlam, Bianca Enăchescu şi Radu Popescu, cărora le mulţumim pentru sprijinul acordat”, a declarat Bogdan Pistol,
preşedinte Rotary Club Râmnicu-Vâlcea 2019-2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...