Sub Lupă

Percheziţii la braconieri şi hoţi

Oamenii legii au descins la 22 de adrese ale unor persoane suspectate de braconaj şi mai multe furturi din locuinţe. Descinderile au avut loc în oraşele Slatina şi Drăgăneşti Olt, dar şi în trei comune. Zece persoane au fost duse la poliţie, pentru audieri.

Percheziţii în mai multe localităţi din judeţul Olt, pentru prinderea unor braconieri şi a mai multor hoţi, care au furat bunuri din locuinţe. Descinderile au început ieri dimineaţă, când poliţiştii au mers în comuna Schitu, la locuinţele mai multor braconieri din localitate. Aceştia vânau ilegal animale cu ajutorul câinilor ogari.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat trei proiectoare de mare putere, carne de vânat şi nouă câini din rasa ogar. Percheziţiile au avut loc şi astăzi, în oraşele Slatina, Drăgăneşti Olt şi în comunele Găneasa şi Dăneasa. De data aceasta, poliţiştii au căutat hoţi care au spart mai multe locuinţe.

În urma audierilor, anchetatorii vor stabili ce măsuri vor fi luate împotriva suspecţilor.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acţiunile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...