Pe Scurt

A lovit un pieton şi a plecat de la locul accidentului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băile Olăneşti şi Postului de Poliţie Păuşeşti-Măglaşi au identificat şi depistat o femeie de 62 de ani, bănuită de producerea unui eveniment rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat.

La data de 05 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi verbal de un bărbat de 82 de ani, din comuna Păuşeşti-Măglaşi, cu privire la faptul că acesta a fost victima unui eveniment rutier.

În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în timp ce se deplasa în calitate de pieton a fost lovit de partea din spate a unui autoturism, al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, ulterior autoturismul şi-a continuat deplasarea.

Bătrânul a fost transportat la o unitate spitalicească în vedere efectuării de investigaţii medicale, nefiind necesară internarea acestuia.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti aceştia au identificat autoturismul cât şi conducătorul acestuia, respectiv o femeie de 62 de ani, din oraşul Călimăneşti.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...