La Ţară

1 milion de euro pentru asfaltarea străzilor din oraşul Băbeni

Primarul oraşului Băbeni, liberalul Ion Bîzîc, a obţinut aprobarea a nu mai puţin de un milion de euro, bani necesari pentru asfaltarea a 6,4 kilometri de drumuri din localitate. Investiţia este una extrem de importantă pentru oraşul vâlcean, mai ales că în Băbeni drumurile au reprezentat o problemă pentru localnici. În urmă cu două săptămâni, în oraşul Băbeni au fost recepţionate alte două lucrări de anvergură pentru localitate. Astfel, în satul Pădureţu a fost finalizată lucrarea de rigolarizare pe o distanţă de 1 kilometru, în timp ce la Valea Mare, pe strada Rîioasa, au fost recepţionate lucrări de asfaltare pe o distanţă de 600 de metri.

Lucrările demarează în primăvară

Intervenţiile edilului-şef din Băbeni pe lângă oficialii din ministere au dat roade, iar acesta speră să dezvolte o infrastructură rutieră modernă şi rezistentă.
„Am primit cu bucurie această veste, iar, din primăvară, nu mai puţin de 6,4 kilometri de drumuri din Băbeni vor fi asfaltate. Ţin să precizez că lucrările nu vor fi făcute decât profesionist, adică în afara covorului asfaltic vor fi amenajate rigole, poduri şi podeţe, astfel încât lucrarea să fie trainică” a precizat primarul oraşului Băbeni, Ion Bîzîc. „Prinse pentru asfaltare sunt străzile Ariei, Mărculeşti, Remizei, Teilor, Plopilor şi Grozeşti, urmând ca restul să fie pregătite pentru asfaltare în 2014”, a mai spus Ion Bîzîc. Edilul speră ca, o dată demarate aceste lucrări, oraşul Băbeni să beneficieze de o infrastructură rutieră foarte bine pusă la punct, lucru care-i va mulţumi pe băbenari şi nu numai.

"Am primit cu bucurie această veste, iar, din primăvară, nu mai puţin de 6,4 kilometri de drumuri din Băbeni vor fi asfaltate.",
Ion Bîzîc, primar Băbeni

Concurs de proiecte pentru zona blocurilor

Un alt proiect extrem de interesant lansat spre dezbatere de alesul din Băbeni, Ion Bîzîc, este cel legat de modernizarea zonei Blocuri din localitate! „Vreau să vedem ce spun profesioniştii despre modalitatea în care se va putea moderniza zona blocurilor din Băbeni. Acceptăm orice idee, iar omul sau firma care ne va pune la dispoziţie cea mai frumoasă şi interesantă panoramă care să vină în sprijinul locuitorilor va fi desemnată câştigătoare şi va putea demara proiectul”, a conchis Ion Bîzîc, decis ca la finele celor 4 ani de mandat să schimbe-n bine faţa oraşului Băbeni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...