Sport

Prima competiţie sportivă găzduită de noile Arene ”Traian”

După ce a găzduit, la începutul lunii septembrie, un prim eveniment public constând în concertul extraordinar Goran Bregovic - Elena Gheorghe, Arenele ”Traian”, recent modernizate, i-au primit şi pe primii protagonişti ai unui eveniment sportiv.

În urma aprobării date de primarul Mircia Gutău, duminică, 3 noiembrie, de la ora 10.00, în cea mai recentă investiţie de anvergură a Municipalităţii Râmnicului, s-a desfăşurat un turneu de fotbal din categoriile U8, U10 şi U13, cu participarea unor copii defavorizaţi din Fârtăţeşti, Nicolae Bălcescu şi Bujoreni, precum şi a micilor sportivi din cluburile Elite Juniors Vâlcea şi Sparta Vâlcea.

Evenimentul iniţiat de vâlceanul Eusebiu Predonescu este sprijinit de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi prin oferirea a 120 de pungi cu dulciuri tuturor participanţilor la competiţie.

“Am fost prezent duminică la prima competiţie sportivă desfăşurată la Arenele “Traian”! Felicitări antrenorilor pentru promovarea sportului în rândul copiilor şi le doresc mult succes în continuare!”, a declarat Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...