Monden

Concert extraordinar al Fanfarei ”Constantin Brâncoveanu” de Sfântul Dumitru

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea şi Asociaţia „Fanfara Judeţeană Constantin Brâncoveanu” au organizat sâmbătă, 26 octombrie 2019, în zi de mare sărbătoare creştină închinată marelui mucenic Dimitrie, un eveniment cu totul şi cu totul deosebit.

Astfel, de la orele 11.00, Parcul „Mircea cel Bătrân” a găzduit Concertul de fanfară din cadrul proiectului „Revitalizarea patrimoniului cultural al Judeţului Vâlcea”, finanţat din bugetul propriu al Judeţului Vâlcea pe 2019, în cadrul programului finanţărilor nerambursabile pentru proiecte şi activităţi nonprofit de interes judeţean din domeniul cultural.

Sub bagheta plt. adj (r) Petrişor Mirea, centrul municipiului a răsunat vreme de un ceas la un concert de promenadă deschis cu marşuri, polci, valsuri şi uverturi celebre continuat cu dansul maghiar numărul 5, dar şi cu piese îndrăgite de generaţii întregi precum „Carmen”, „Aida” şi încheiat cu diverse cântece din repertoriul tradiţional de folclor naţional.

Proiectul ”Revitalizarea patrimoniului cultural al Judeţului Vâlcea” este finanţat din bugetul propriu al Judeţului Vâlcea pe anul 2019, în cadrul programului finanţărilor nerambursabile pentru proiecte şi activităţi nonprofit de interes judeţean din domeniul cultural.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...