Administraţie

Investiţie de 500.000 de lei a Primăriei Slatina pentru mai multe locuri la grădiniţă cu program prelungit

Problema locurilor la grădiniţele cu program prelungit din Slatina a fost rezolvată prin extinderea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.8, cu un nou corp de clădire, investiţia fiind realizată cu finanţare de 500.000 de lei de la bugetul local, a anunţat miercuri, la inaugurare, primarul municipiului Slatina, Emil Moţ.

Edilul a precizat că noul corp de clădire, inaugurat miercuri, oferă spaţii suficiente pentru două clase de preşcolari şi rezolvă temporar problema locurilor la grădiniţe cu program prelungit.

"A fost o necesitate. Este o zonă în care avem foarte mulţi copii şi trebuia să facem o extindere. Nu am avut bani să construim o nouă grădiniţă, dar cu această extindere, eu zic că am rezolvat pe o perioadă bună de timp, de câţiva ani de zile, problema lipsei locurilor la grădiniţă cu program prelungit, unde copiii stau până după-amiază, când părinţii ies de la serviciu şi vin şi îi iau de la grădiniţă. Sunt foarte încântat, foarte mulţumit, îmi place cum arată sălile de clasă, îmi place cum se simt copiii, veseli, la joacă", a spus primarul.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 8 din Slatina a fost înfiinţată în urmă cu doi ani.

Municipalitatea intenţionează să construiască şi o nouă grădiniţă, pe terenul fostei unităţi militare din Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...