Actualitate

APAVIL SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de spălare şi dezinfecţie a rezervorului de 50 mc din incinta Staţiei de Tratare Apă Valea Satului, oraşul Brezoi, în data de 24. 10. 2019, între orele 8.00 – 16.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în oraşul Brezoi pe străzile Crizantemelor, Valea Satului şi Panduri (de la Staţia de Tratare Apă Valea Satului până la intersecţia cu strada Crizantemelor).

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂŢII APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...