Politică

Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor au făcut o vizită în judeţul Braşov

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, alături de Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, şi Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au făcut vineri, 18 octombrie 2019, o vizită în judeţul Braşov. Cei trei au fost însoţiţi de Marius Dunca, preşedintele PSD Braşov, Roxana Mînzatu, deputat PSD, şi de Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, şi au vizitat fabrica IAR Ghimbav şi Spitalul Municipal din Săcele iar apoi s-au întâlnit cu alegătorii din Braşov.

Viorica Dăncilă a declarat vineri că preşedinte Klaus Iohannis trebuia să fie activ în fiecare zi, să lupte pentru oameni şi pentru siguranţa acestora.

"Un preşedinte vine în mijlocul oamenilor în fiecare săptămână, în fiecare lună, un preşedinte nu se trezeşte după patru ani, după cinci ani doar ca să jignească pe ceilalţi, trebuie să fie activ în fiecare zi a săptămânii, să lupte pentru oameni, pentru siguranţa oamenilor, să le dea speranţa şi demnitatea, mândria de a spune că este român. Dar preşedintele nostru în cinci ani se laudă cu 25 de deplasări externe, cam mult cinci pe an, preşedintele nostru, înalt ca bradul, dar leneş, încearcă să ne convingă după cinci ani că mai merită un vot”, a afirmat Viorica Dăncilă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...