Sport

Show de Local Kombat la inaugurarea Polivalentei din Craiova

Peste 4.000 de craioveni au umplut sâmbătă seara noua Polivalentă din Craiova, care a fost inaugurată la 18 ani după ce a ars din temelii cu o supergală de K1, unde spectacolul a fost asigurat de vedete precum Iftimoaie, Moroşanu sau Ciobanu.

Gala de Super Kombat de la Craiova a cuprins 9 meciuri, după regulile de K1, la categoria + 96 de kilograme. Pentru început, au fost patru meciuri de tip Final Elimination, care au contat pentru calificarea în marea finală din 22 decembrie şi alte cinci Super Fight-uri. În meciurile de Final Elimination, Pavel Zhuralev (Ucraina), Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi (ambii România) şi Ismael Londt (Surinam) sunt cei care s-au calificat în finală.
Deliciul publicului l-au făcut însă meciurile de tip Super Fight, începând cu Ibrahim Aarab, din Maroc, care l-a învins pe Dzevad Poturak, din Bosnia - Herţegovina, în primul Super Fight al serii. Ucraineanul Dmitri Bezus a fost descalificat în meciul al doilea, după ce a aplicat o lovitură nepermisă, iar cehul Tomas Hron, a fost declarat câştigător.
Cele mai interesante meciuri ale serii au fost luptele lui Iftimoaie cu James Wilson şi al lui Moroşanu cu Uraganul Williams. Ionuţ Iftimoaie a câştigat împotriva lui James Wilson, pe care l-a învins după trei runde prin decizie unanimă a arbitrilor, dar cei doi au oferit momentul serii, după ce au căzut împreună din ring „A fost un public superb la Craiova. Vreau să le mulţumesc pentru susţinere. Vin după trei săptămâni de cantonament şi a fost foarte greu pentru mine să revin, dar mă bucur că l-am învins pe James. Vreau să îmi dedic timp familiei şi business-ului şi poate anul viitor mai fac un meci sau două şi apoi mă retrag”, a declarat după meci Ionuţ Iftimoaie.
Cătălin Moroşanu a trecut detaşat, la puncte, de americanul Carter Williams după trei reprize, dar a fost la un pas de descalificare după ce şi-a lovit adversarul căzut la podea. După nunta de săptămâna trecută, Moroşanu poate pleca acum liniştit în luna de miere. În ultimul meci al galei, cehul Petr Vondracek l-a învins pe americanul de origine română Radu Spinghel.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...