Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor, Buducnost Podgorica - SCM Râmnicu Vâlcea (ROU) 23-19 (13-10)

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Buducnost Podgorica, în Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă în deplasare de formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica, cu scorul de 23-19 (13-10), sâmbătă seara, în Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin

SCM Rm. Vâlcea a pierdut cu 23-19 partida disputată în deplasare cu Buducnost Podgorica, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Campionilor, Grupa C. Antrenorul Florentin Pera a apreciat că un plus de eficienţă a echipei sale în atac ar fi adus şanse mai bune în acest joc. Revanşa va avea loc peste două săptămâni la Vâlcea.

Campioana României a suferit al doilea eşec consecutiv în competiţie, ambele în deplasare în faţa unor formaţii puternice, Brest Bretagne Handball şi Buducnost Podgorica.

Echipa vâlceană a început foarte bine meciul şi a condus cu 4-2 (min. 7), 5-3 (8), 6-5 (12), iar ultima oară s-a aflat în avantaj în min. 21, 10-9, după care au urmat patru goluri la rând ale gazdelor, care au intrat la pauză cu 13-10.

Echilibrul s-a rupt definitiv la scorul de 16-14 (47), Buducnost marcând cinci goluri consecutive, pentru 21-14 (56). SCM Râmnicu Vâlcea a reuşit să se apropie pe tabelă, pierzând la o diferenţă de patru goluri, 19-23.

Pentru echipa antrenată de Florentin Pera au marcat Ann Grete Norgaard Osterballe 4 goluri, Marta Lopez Herrero 3, Asma Elghaoui 3, Mireya Gonzalez Alvarez 2, Samara Da Silva Oliveira 2, Kristina Liscevic 2, Irina Glibko 1, Cristina Florică 1, Alicia Fernandez Fraga 1.

Golurile echipei muntenegrene au fost înscrise de Jovanka Radicevic 11, Barbara Lazovic 3, Djurdjina Jaukovic 2, Tarjana Brnovic 2, Majda Mehmedovic 2, Milena Raicevic 2, Ema Ramusovic 1.

Florentin Pera după Buducnost – Vâlcea: „Din punctul meu de vedere a fost un joc foarte echilibrat, apărările au fost la înălţime”

„Din punctul meu de vedere a fost un joc foarte echilibrat, apărările au fost la înălţime. Buducnost a jucat foarte bine în special faza de apărare. Dacă eram mai atenţi şi mai eficienţi la anumite situaţii de unu la unu cu portarul, probabil că aveam mult mai multe şanse în acest meci”, a declarat Florentin Pera.

În celălalt meci al grupei, Brest a învins-o în deplasare pe SG BBM Bietiegheim cu 35-32.

Brest ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Buducnost, 4 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, Bietigheim, 2 puncte. Primele trei clasate se vor califica în grupele principale.

Următoarele meciuri vor SCM Râmnicu Vâlcea - Buducnost, pe 1 noiembrie, şi Brest Bretagne Handball - SG BBM Bietigheim, pe 2 noiembrie.

După acest joc, clasamentul în Grupa C arată astfel: Brest – 6p, Buducnost – 4p, Vâlcea – 2p, Bietigheim – 0p.

Vâlcea mai are două jocuri acasă, cu Buducnost şi Brest şi unul în deplasare la Bietigheim. Primele trei formaţii se califică în Main Round.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...