Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Corona-CSM Rm. Vâlcea 2-3

Victorie dubioasă pentru CSM Râmnicu Vâlcea

CSM Rm. Vâlcea a reuşit o surpriză imensă, câştigând cu 3-2 pe terenul liderului Corona, însă asupra victoriei planează suspiciuni

Din postura de ultimă clasată, alb-albaştrii au făcut cea mai bună repriză din acest sezon şi au condus la pauză cu 3-1 în faţa unei echipe neînvinsă până la ora jocului.

Atacantul Costin Stoica a reuşit două goluri frumoase, prin două şuturi senzaţionale, în minutele 4 şi 38, iar Vasile a finalizat în minutul 43 un contraatac cu o „scăriţă”. Între cele trei reuşite vâlcene s-a intercalat golul lui M. Ene din minutul 8. Corona a redus din handicap în minutul 48, prin Marinescu, care a profitat de o gafă a lui Toma, dar echipa vâlceană rezistă eroic şi administrează Coronei primul eşec din acest sezon. ”O victorie neaşteptată pentru noi. Ne-am jucat şansa şi am câştigat trei puncte pe terenul liderului. La Corona au lipsit câţiva jucători importanţi şi asta s-a văzut”, a declarat Laurenţiu Tudor.
Totuşi, rezultatul de la Braşov a stricat calculele multor pariori, CSM având o cotă tentantă de 9 pentru victorie sau 4 pentru x2. Curios este faptul că la o singură casă de pariuri din Braşov s-au pariat sume mari pe victoria CSM-ului, deşi, în mod logic, Corona era echipa mult mai valoroasă. Cum se ştie, CSM Rm. Vâlcea are o conducere pe care mulţi au bănuit-o că ar avea legături cu mafia pariurilor. Patronul Cătălin Rufă şi antrenorul Laurenţiu Tudor au lucrat împreună la FC Snagov, o formaţie despre care s-au auzit multe lucruri necurate. În plus, presa centrală a scris cu câteva luni în urmă că patronul Rufă este suspectat de rezultate necurate cu UTA, în sezonul trecut.
Patronul vâlcenilor, Cătălin Rufă, a negat orice lucru necurat. ”Munca băieţilor mei nu mai contează? De când sunt eu la Vâlcea nimeni nu s-a gândit măcar să facă un blat. Mi se pare o utopie ca o echipă care trage la promovare să se dea la o parte împotriva uneia care e la retrogradare. Noi nu le-am dat bani, nu avem bani de dat la adversari. Hai, domne, să fim serioşi”, a spus Rufă.

"Munca băieţilor mei nu mai contează? De când sunt eu la Vâlcea nimeni nu s-a gândit măcar să facă un blat. Mi se pare o utopie ca o echipă care trage la promovare să se dea la o parte împotriva uneia care e la retrogradare. Noi nu le-am dat bani, nu avem bani de dat la adversari. Hai, domne, să fim serioşi!", Cătălin Rufă, patron CSM Râmnicu Vâlcea

Rufă pleacă, Damila vine în Zăvoi

În acest moment, relaţiile dintre reprezentanţii Primăriei Râmnicului şi patronul Rufă sunt mai mult decât reci. Rufă a tergiversat întocmirea actelor prin care viceprimarul Ioniţă să fie numit în Consiliul de Administraţie, Panduraşu şi Poenaru în Consiliul Director, iar Pirnea să devină director executiv. Logic, toate indiciile conduc la ideea că, pe motivul lipsei de performanţă, primarul Frâncu va rezilia la finalul anului contractul de colaborare cu CSM, pentru a-l determina pe Rufă să plece din Zăvoi, unde ar putea ajunge Damila, un club care a dovedit în acest tur mai multă seriozitate. Rufă pare împăcat cu situaţia şi va decide în iarnă situaţia jucătorilor aflaţi sub contract cu clubul, cel mai probabil urmând să mute echipa în zona Capitalei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...