Actualitate

Anunţ important de la Apavil

CĂTRE, Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea – Biroul Evaluarea Factorilor de Mediu Primăria Municipiului Rm. Vâlcea, SC CET Govora SA

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a reţelei de apă potabilă din PE D 400 mm, la reţeaua de apă potabilă din OL D400mm existentă pe strada Ferdinand, nr. 7, vă comunicăm:
„În data de 17. 10. 2019 între orele 900 – 1700 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe bulevardul Nicolae Bălcescu (de la intersecţia cu strada Topolog până la intersecţia cu strada Ferdinand ), strada Ferdinand - de la pasaj Tudor Vladimirescu până la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu (imobile strada Ferdinand, blocurile 04, 03, 06, 07, PT26, PT28, Bloc Ferdinand 26, autogara Dacos, cofetăria Agrodor, DGASPC).
În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

DIRECTOR GENERAL,
ing. Gigi Preduş

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...