Politică

Comunicat de presă!

Organizaţia PSD Olt susţine actualul Guvern, iar parlamentarii de Olt NU votează moţiunea de cenzură

Având în vedere propagarea în spaţiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Paul Stănescu, şi susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat următoarele hotărâri:

1. Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi NU votează moţiunea de cenzură;

2. Cu o prezenţă de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 152 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ şi 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre.

De asemenea, Organizaţia noastră menţionează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar şi democratic şi îi invităm să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri.

Preşedinte Executiv PSD Olt, Marius OPRESCU

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...