Special

Toamna aduce la Craiova cel mai important eveniment expoziţional: AGRO OLTENIA - ed. III

Un eveniment de referinţă pentru agricultură din Oltenia are loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din Craiova

În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, maşini şi utilaje agricole, sisteme de creştere şi furaje pentru animale, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate.

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGRO OLTENIA 2019

MABO Utilaje vine in intampinarea tuturor vizitatorilor cu un bonus de peste 6.000 RON, sub forma unui utilaj de imprastiat ingrasaminte, ce poate fi castigat in urma unei TOMBOLE, de catre un fermier norocos! Aceasta va avea loc duminica, ora 16:00 in standul MABO Utilaje si o sa fie asistata de toti reprezentantii AGRO Oltenia!

In cadrul expozitiei AGRO OLTENIA 2019, desfasurata la Craiova, Wylze Logistik va prezenta cele mai performante echipamente agricole din portofoliu.

Meca-Rul, in calitate de dealer de piese originale si piese de schimb pentru toate marcile, va pun la dispozitie o gama larga de produse si servicii de top, inclusiv pentru utilaje agricole, de constructii, accesorii si articole pentru gradinarit.

Mat Magrit S.A Vine in intampinarea clientilor cu un produs nou: TRACTORUL WIN 254 -25CP ! Tractorul WIN-254 este un tractor agricol de dimensiuni medii, multifunctional pe roti. Acesta are avantaje precum: structura compactă, controlul usor, directia usoara, forta de tractiune mare, service-ul si întretinerea convenabilă.

Iridex Group Plastic va prezenta, pe langa sistemele de irigatii, o gama variata de agrotextile, plase de protectie, boxpaletii din plastic, ca ambalaje ideale pentru recoltele de sezon, alaturi de pompe solare, intr-o ampla oferta de produse si solutii tehnice.

Echipa Andfla vine în ajutorul dumneavoastră şi vă prezintă cele mai bune alternative pentru o agricultura de calitate: sisteme de irigatii, ingrasaminte profesionale, seminte, folie de solar, agril. Specialiştii noştri vă ajută “să daţi pe rod” orice tip de cultură şi să vă bucuraţi de cantităţi impresionante pe ogor.

Foerch Romania vine la AGRO Oltenia cu produse chimice pentru ateliere si constructii, accesorii pentru gaurire, frezare, debitare, polizare, fierastraie, lipire si sudura, dibluri, scule diamantate, instalatii, articole pentru service auto, electrice si electronice, protectia muncii si intretinere, scule de mana si electrice, echipamente pneumatice, sisteme de depozitare VARO. Consilierii Foerch Romania sunt o componenta constienta a pachetului dumneavoastra integral de servicii Foerch.


Tehno World pune la dispozitia vizitatorilor experienta sa de peste 20 de ani în domeniul proiectelor de infrastructură şi peste 13 ani în producţia de ţevi din polietilenă de înaltă densitate şi polipropilenă pentru reţelele de apă, gaz, canalizare şi irigaţii, TehnoWorld îşi dedică profesionalismul şi experienţa partenerilor de afaceri de pretutindeni.

Dialex Star International, Importatorul oficial in Romania, al produselor companiei FELCO SA Elvetia - lider mondial in productia de unelte profesionale de taiat, va asteapta la AGRO Oltenia cu foarfece de gradina si clesti pentru industrie.

Agrikom Trading aduce solutii de depozitare pentru agricultori sub forma de corturi agricole si industriale Shelterall pentru cereale, baloti, utilaje si animale.

De la AGRO OLTENIA nu vor lipsi nici produsele traditionale bio, dulceturi 100% naturale dupa retete vechi romanesti, sucuri naturale si miere de Romanati, produse din lavanda ecologica si dulciuri de casa traditionale.

TÂRGUL DE COMERŢ AL OLTENIEI - ed. IV

Un eveniment de referinta pentru comertul regional are loc in perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifunctional.


Evenimentul va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Manifestarea este specializata in prezentarea de echipamente si materii prime, produse alimentare, dar si materiale de constructii, decoratiuni, amenajari interioare/exterioare, etc.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti. Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Perioada de desfasurare: 11-13 OCTOMBRIE 2019

INTRAREA LIBERA
Program Targ :
Vineri: 10.00 - 18.00
Sambata: 10.00 - 18.00
Duminica: 10.00 - 16.00

Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.

Web: http://www.agrooltenia.ro/www.targuldecomert al olteniei.ro
Email: office@agrooltenia.ro/ Tel: 0723183909
Gaseste-ne pe Facebook Agro Oltenia

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...