Special

ISU Vâlcea, din nou pe podium

Paramedicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea se află din nou pe podium, după desfăşurarea Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Dolj.

După parcurgerea probelor, echipajele cu cea mai multă experienţă au ieşit în faţă, de cele mai multe ori, departajate doar de câteva sutimi de echipajele concurente.

Astfel ISU Vâlcea a ocupat locul II la proba Acordarea Primului Ajutor Calificat, în faţa echipajului de la ISU Mureş care a ocupat locul III şi în spatele ISU Bucureşti Ilfov care s-a clasat pe locul I la o diferenţă de câteva sutimi.

Performanţa a fost înregistrată de aceiaşi Plt. adj Cîrciumaru Cristian şi Plt. adj. Petria Rareş care au ocupat recent locul II mondial la Competiţia Mondiala de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat (World Rescue Challenge), alături de Plt. maj. Gavrilei Lucian şi Plt. adj. Ciortan Ovidiu.

Această competiţie a constituit un bun prilej ca schimbul de experienţă a fost, cel mai de preţ bun câştigat pentru toţi competitorii uniţi de o pasiune comună: SALVAREA DE VIEŢI !

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...