Sport

Dumitru Pearcu vrea să retragă echipa “Unirea Tomşani” din campionat

Dumitru Pearcu, primarul localităţii Tomşani, este extrem de supărat şi ar dori să retragă echipa locală “Unirea Tomşani” din campionat.

Reacţia primarului pare normală după ce echipa localităţii a fost efectiv măcelărită de arbitraj şi apoi de “Comisia de Disciplină”.
Unirea Tomşani a fost amendată cu 2.100 de lei de Comisia de Disciplină a AJF, iar mai mulţi jucători, dar şi antrenorul au încasat împreună 40 de etape de suspendare.

Sancţiunea AJF vine după meciul disputat în Superligă cu formaţia Chimia 1973 Rm. Vâlcea.

Edi Dumitrescu a luat 16 etape de suspendare, pentru că i-ar fi dat un şut în fund arbitrului, Silviu Smedescu – 6 etape pentru că l-ar fi călcat pe arbitru, Bardac – 4 etape, iar Opriţa şi antrenorul Marian Hera câte – 2 etape.

Primarul Dumitru Pearcu este revoltat că brigada de arbitrii a fost din Râmnicu Vâlcea, adică din aceeaşi localitate cu echipa adversă şi apoi că observatorul Emil Râmnicreanu a făcut parte şi din echipa care a judecat cazul la Comisia de Disciplină. Observatorul a completat ilegal raportul la aceeaşi masă cu arbitrul identic cu acesta. Este clar că cei din Tomşani au motive să reclame o imparţialitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...