Administraţie

Consiliul Judeţean Olt finanţează cu 7,5 milioane de lei construirea unor sedii secundare pentru Ambulanţă şi ISU

Consiliul Judeţean (CJ) Olt finanţează cu 7,5 milioane de lei construirea unor sedii secundare pentru Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) în zona de nord a judeţului Olt, la Dobroteasa, potrivit unui proiect aprobat joi de consilierii judeţeni.

Potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, realizarea unor substaţii/sedii secundare pentru ISU şi Ambulanţă la Dobroteasa va reduce timpul de intervenţie al echipajelor acestor instituţii.

"Este vorba despre două sedii secundare, unul pentru pompieri şi unul pentru Ambulanţa judeţului Olt. (...) În momentul de faţă nordul judeţului nu este acoperit, o parte din localităţile din nord sunt deservite de către Dragăşani, o parte de Slatina şi o alta parte de Scorniceşti. Credem că prin înfiinţarea unui punct pentru ambele instituţii, se reduce foarte mult timpul de intervenţie pentru toată zona de nord", a spus Oprescu.

Sediile secundare pentru ISU şi Ambulanţă, de la Dobroteasa, vor fi ridicate pe un teren pus la dispoziţie de această comună.

CJ Olt investeşte în prezent şi în sediul secundar pentru Ambulanţă în municipiul Caracal, obiectivul urmând a fi dat în folosinţă anul viitor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...