Special

Un bărbat care nu avea bani de bilet a fost prins călătorind pe vagonul unui tren

Un bărbat de 31 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Gorj, călătorind pe vagonul unui tren de marfă. Acesta le-a spus oamenilor legii că a vrut să-şi viziteze un prieten din Hunedoara, dar nu a avut bani de bilet.

Tânărul de 31 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost depistat, miercuri, în localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, pe vagonul unui tren de marfă, care circula pe ruta Craiova - Petroşani.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că vrea să meargă la prietenul său din Petroşani, în judeţul Hunedoara, dar nu are bani să-şi cumpere bilet de tren.

„Poliţiştii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Greci, judeţul Mehedinţi, care se afla pe un vagon tip platformă, aflat în compunerea unui tren de marfă, care circula pe relaţia Craiova - Petroşani, care a refuzat să părăsească zona de siguranţă feroviară, în urma solicitărilor repetate ale organelor abilitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de pătrunderea fără drept în zona de siguranţă feroviară”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prins în timpul acţiunii „Clean Stations”, acţiune orgaizată în zona staţiilor de cale ferată din toată ţara.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...