Special

Campania “Ghiozdanul de şcoală”, la a doua ediţie!

450 de ghiozdane şi rechizite, pentru elevii din Şuşani, Bujoreni, Muereasca şi din Jiblea Nouă şi Jiblea Veche, de la Rotary Club Râmnicu Vâlcea

În perioada 31 august - 20 septembrie 2019, Rotary Club Râmnicu Vâlcea, împreună cu voluntarii Clubului Interact şi ai Clubului Rotaract Vâlcea, a organizat, pentru a doua oară în ultimii ani, campania “Ghiozdanul de şcoală”. Acţiunea are ca ţintă preîntâmpinarea abandonului şcolar şi sprijinirea copiilor cu resurse materiale reduse, în efortul lor de a participa la cursurile şcolilor pe care le frecventează.

În prima etapă, voluntarii au colectat donaţii de rechizite şcolare (caiete, pixuri, creioane, radiere, penare, blocuri de desen etc.) şi fonduri necesare achiziţionării celor 450 de ghiozdane pregătite ca daruri pentru un bun început de an şcolar. Totul a devenit posibil pe măsura donaţiilor primite de la trecători la punctele de colectare din oraş şi de la sponsorii: KLG Trucking, Boromir, Dan Beniamin (Sanovita) şi Gigi Botoran (Turbonef), Proartacon, Brain Serv şi medicii Ioaniţescu Răzvan, Dana Bălan, Lilea Bogdan, Bănica Luminiţa, Berbescu Carmen, Bărăscu Silvana, Irina Enache, Gina Nimigeanu, Cezara Teodorescu.

Zilele acestea, în parteneriat cu actorii Teatrului Ariel din Râmnicu Vâlcea, rotarienii, rotaractienii şi interactienii au mers să facă aceste cadouri elevilor din comunele Şuşani, Bujoreni, Muereasca şi din Jiblea Nouă şi Jiblea Veche (Călimăneşti). Urmează elevii şcolii Costea Marinoiu şi ai fundaţiei Inimă pentru Inimă din Ocnele Mari, în total 450 de copii care contează la acest început de an pe ghiozadanul şi pe rechizitele primite de la Rotary Club Râmnicu Vâlcea.

“De peste 23 de ani, Rotary Club Râmnicu Vâlcea dedică şcolii vâlcene o parte dintre resursele atrase, susţinând pe cei mai merituoşi dintre elevi cu premii şi burse şcolare sau pe cei expuşi pericolului de abandon şcolar cu activităţi de tipul celei ce se derulează acum. Mulţumiri şi recunoştinţă pentru gestul generos al celor care au făcut posibile aceste contribuţii rotariene”, a declarat Bogdan Pistol, preşedinte 2019-2020 al Rotary Club Râmnicu Vâlcea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...