Sport

Fotbal, Liga III

Motru rămâne neînvinsă

În derbyul oltean al etapei a XI-a a Seriei C4, Minerul Motru s-a impus vineri pe teren propriu cu 1-0 în jocul cu Pandurii II. Unicul gol al disputei oltene a fost reuşit de Răduca în minutul 61. Astfel, echipa din Motru rămâne neînvinsă în acest sezon şi cu 17 puncte acumulate, ocupă locul 3 în clasament, la un punct în urma primelor clasate, Millenium Giarmata şi Flacăra Făget. "Mă bucur că băieţii înţeleg ceea ce le cer. Avem un grup unit, care poate realiza lucruri deosebite. Avem un joc bun, care ne aduce rezultatele dorite în urma unei munci asidue de zi cu zi", a spus antrenorul motrenilor, Ştefan Nanu-(FOTO).
Minerul Mătăsari s-a impus şi ea tot pe teren propriu, 1-0 cu Vulturii Lugoj, prin reuşita lui Ştoiu din minutul 62. Cu 14 puncte acumulate, minerii din Rovinari ocupă locul 5 în clasament. Minerul Rovinari a stat, în timp ce Apă Craiova joacă azi cu Flacăra Făget.
În Seria C3, unde activează încă două echipe oltene, FC Caracal a stat, în timp ce Vişina Nouă va juca azi, pe teren propriu, cu Viitorul Domneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...