Sub Lupă

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal, la a doua reconstituire

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă

Anchetatorii au început, marţi, la Caracal, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, după ce luni o poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că dacă reconstituirea va fi făcută corect, este utilă.

Reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu a început cu scandal la Caracal. Mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă.

Familia Luizei Melencu a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine. Mama şi mătuşa Luizei au fost ţinute cu greu departe de maşina în care era Dincă. Oamenii au vociferat, un bărbat strigând „să plătească toţi care sunt vinovaţi”.

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă. După ce a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău. Femeia a primit sprijin din partea forţelor de ordine, apoi a fost chemată o ambulanţă în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...