Administraţie

Roxana Mînzatu, Ministrul Fondurilor Europene: Îl felicit pe preşedintele CJ Vâlcea pentru volumul impresionant de finanţare europeană contractată în actualul mandat, peste 140 milioane euro

“Lucrăm îndeaproape cu Consiliul Judeţean Vâlcea, Primăria Râmnicu Vâlcea şi ADI Salubrizare pe investiţia vizând sistemul de management al deşeurilor din judeţ, în valoare de 138 milioane lei, #fondurieuropene #POIM.
Ca finantator suntem alaturi de beneficiar in pasii pentru proiectarea, constructia (si decontarea / apoi rambursarea costurilor aferente) centrului integrat de management deseuri la Roesti (depozit ecologic, statie de sortare si statie de tratare mecano-biologica a deseurilor). De asemenea, colaboram cu tot ce putem pentru ca autoritatile locale sa asigure populatiei un serviciu continuu si eficient de salubrizare si eliminare ecologica a deseurilor in judetul Valcea.
Progresul acestui proiect este unul dintre punctele discutate azi cu presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Rădulescu, cu primarul municipiului Valcea, Mircia Gutau, cu presedintele ADI Salubrizare, domnul primar Adrian Cosac si cu presedintele ACoR, Daniel Baluta Achim.
Investitiile in retelele de apa si canalizare (atat proiectul fazat aflat in derulare cat si investitia aflata in pregatire) au fost, de asemenea, in lista problemelor abordate.
Am vizitat si Spitalul Judetean Valcea unde s-au implementat deja modernizari substantiale cu fonduri europene (modernizarile ambulatoriului cu 15 milioane lei in cadrul POR sunt in curs) dar mai e nevoie de interventie la sectiile ATI si bloc operator.
Il felicit pe presedintele CJ Valcea pentru volumul impresionant de finantare europeana contractata in actualul mandat - peste 140 milioane euro, pentru diversitatea investitiilor - de la drumuri judetene la reabilitarea patrimoniului cultural - si il asigur de suportul nostru pentru absorbtia acestor fonduri.
Voi reveni la Valcea, alaturi de echipa MFE; vom fi alaturi in fiecare etapa.
Mulţumesc colegilor de la AM POIM pentru suportul pe care înţeleg că trebuie să îl dăm beneficiarilor de care depindem ca performanţă”, a declarat Roxana Mînzatu, Ministrul Fondurilor Europene, prezentă luni la Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...