Special

Vâlcea: 24 de şcoli sunt în reabilitare, proceduri de licitaţie, proiectare ori achiziţionare de module

Rămân cu probleme două şcoli, din localităţile Oteşani şi Racoviţa, şi o grădiniţă din localitatea Roşiile

Şcoala a început pe 9 septembrie în toate unităţile şcolare din judeţul Vâlcea. Analiza situaţiei din şcoli a constituit unul din subiectele întâlnirii operative de miercuri, 11.09.2019, a Grupului de Siguranţă Publică, constituit la nivelul Instituţiei Prefectului Vâlcea.

A fost analizată atât situaţia din cele 27 de şcoli, care figurau cu diferite probleme (toalete, apă ş.a), situaţia aprovizionării şcolilor cu combustibil pentru iarnă precum şi a siguranţa în unităţile de învăţământ şi incinta acestora.

Revenind la cele 27 de şcoli cu probleme, pe baza ultimelor date furnizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, rezultă că 24 de şcoli sunt în reabilitare, proceduri de licitaţie, proiectare ori achiziţionare de module, la solicitare. Rămân cu probleme două şcoli, din localităţile Oteşani şi Racoviţa, şi o grădiniţă din localitatea Roşiile.

Ca un termen de comparaţie, în anul 2016, potrivit aceloraşi date furnizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, un număr de 21 de primării, au avut probleme înainte şi după începerea anului şcolar (lipsă apă curentă, grupuri sanitare în interiorul clădirii ş.a.), în 46 de şcoli şi grădiniţe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...