Administraţie

Podul de pe DJ 703 M Perişani - Cornet a intrat în reabilitare

După ce Consiliul Judeţean Vâlcea a realizat o serie de lucrări complexe de refacere a platformei de drum pe DJ 703M Perişani – Cornet, administraţia judeţeană continuă cu o nouă investiţie în Ţara Loviştei.

Este vorba despre reabilitarea Podului de beton armat peste râul Olt, un obiectiv extrem de important, care leagă DN 7 de localităţile Perişani şi Racoviţa, fiind singurul pod din ţară care traversează un drum naţional, un râu şi o linie de cale ferată şi a fost construit în anul 1964.
“RAJDP Vâlcea a demarat pe 11 septembrie 2019, lucrările de reparaţii la acest pod. Lucrările la structura podului sunt de o dificultate mărită, cea mai importantă fiind înlocuirea panourilor de parapet degradat, acestea fiind situate chiar deasupra drumului naţional şi a căii ferate. Pe toată lungimea podului (143,5 m) se vor realiza lucrări de înlocuire a bordurilor existente, de refacere a trotuarelor, a parapeţilor, precum şi turnarea de covor asfaltic. Ne cerem scuze locuitorilor din nordul judeţului, dacă la anumite ore circulaţia o sa fie îngreunată”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...