Politică

Romulus Bulacu: „Actuala guvernare amanetează viitorul României!”

Senatorul Romulus Bulacu, prim-vicepreşedinte PNL Vâlcea, a catalogat actuala situaţie economică a României ca fiind una foarte gravă.

„Se continuă împrumuturi neperformante, ţinând cont de condiţiile de împrumut. Cifrele sunt astronomice, dacă avem în vedere şi valoarea dobânzilor cu care ne împrumutăm. Ni se amanetează viitorul pentru ca actuala putere să-şi plătească nişte promisiuni, creşteri salariale fără fundament. În România creşterile salariale sunt necesare, dar trebuie făcute în aşa fel încât în societate să nu existe nedreptăţile care au apărut – pensii speciale, salarii duble într-o parte faţă de altă parte chiar pe acelaşi timp de muncă. Românii au sesizat acest lucru, iar 26 mai a fost data când cetăţenii au arătat că această guvernare nu este bună pentru români… Nu mai există soluţii de finanţare în viitor şi lucrurile de precipită!”, a declarat senatorul vâlcean.

Parlamentarul liberal susţine că Ordonanţa 51/2019 pregăteşte elevilor navetişti un blocaj. „Transportul interjudeţean nu mai este serviciu public. Finanţarea celor care nu pot să se deplaseze din mediul rural în anumite zone de educaţie nu mai este posibilă. În aceste condiţii nu se mai poate discuta despre o educaţie gratuită!… Este nevoie ca acest guvern să plece!”, a conchis senatorul Romulus Bulacu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...